Appel-spitskoolsalade

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades

Appel-spitskoolsalade Bereidingwijze

Kruidenmayonaise: Roer de yoghurt en mayonaise door elkaar en voeg een geperst teentje knoflook, wat suiker en de kruiden toe. Snij plakken van de spitskool en was deze onder de koude kraan. Droog de plakken en snij daarna kleine stukjes van de kool. Rasp de wortel fijn. Snij de appel in 4 parten, verwijder het klokhuis en snij dan de parten in kleine stukjes. Snij de 2 tomaten in partjes en leg ze naast de salade op het bord.

Boodschappenlijstje
  • 200 Gram Spitskool
  • 1 Middelgrote Winterwortel
  • 2 Kleine Appels Of 1 Grote Appel
  • 2 Tomaten
  • Kruidenmayonaise:
  • 1 Knoflookteentje
  • 4 Eetlepels Yoghurt
  • 2 Eetlepels Mayonaise
  • 2 Eetlepels Groene Kruiden (bieslook, Peterselie, Oregano)
Probeer ook eens...