Tiramisu Met Cognac

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Gebak

Tiramisu Met Cognac Bereidingwijze

Meng cognac en koffie in een schaal. Doop er even de lange vingers in en leg die op de bodem van een glazen schaal. Roer de mascarpone, yoghurt, ricotta, suiker en vanille door elkaar. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het kaasmengsel. Schep de helft over de lange vingers. Bevochtig de rest van de lange vingers en leg ze op het kaasmengsel. Schep daar de rest van het kaasmengsel over en bestrooi met de chocolade. Zet de tiramisu een paar uur in de koelkast voor het serveren.

Boodschappenlijstje
  • 1.5 Dl Sterke Zwarte Koffie
  • 2 Eetlepels Cognac
  • 175 Gram Lange Vingers
  • 250 Gram Mascarpone
  • 1.1/4 Dl Yoghurt
  • 125 Gram Ricotta
  • 125 Gram Kristalsuiker
  • 1 Theelepel Vanille Essence
  • 3 Eiwitten
  • Geraspte Chocolade Of Cacao
Probeer ook eens...