Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum   Bereidingwijze

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer even. Blus met een scheutje droge witte wijn en laat al roerend even inkoken. Voeg nu melk toe tot er zich een gladde saus vormt. Voeg hierbij nu de stukjes tomaat, basilicum en breng op smaak met tomatenpuree, kurkuma, chilipoeder, peper & zout. maak de saus ietsje gladder met wat room. Kook de pasta al denté. schik op grote warme borden en overgiet met de saus.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gr Cappelletti Pasta (of Tortelloni) Met Kaas En Ham
  • 4 Vleestomaten, Ontveld En In Stukjes
  • 1 Bosje Verse Basilicum
  • 1 El Tomatenpuree
  • 2 El Bloem
  • Scheutje Witte Wijn (droog)
  • Melk
  • Room
  • 1 Knoflookteentje
  • 1 Sjalot
  • Kurkuma, Chilipoeder, Peper & Zout
Probeer ook eens...