Indiase Maïskoekjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Indiase Maïskoekjes Bereidingwijze

Laat de maïskorrels uitlekken en meng ze met de kruidenpasta. Roer een glad beslag van de bloem, het ei en de melk en schep de gekruide maïskorrels erdoor. Verhit een laagje olie in de wok of koekenpan en bak hierin steeds 4 afgeplatte lepels van het maïsbeslag aan beide kanten bruin en gaar. Laat de koekjes uitlekken op keukenpapier. Serveer de maïskoekjes met Sweet Chili Saus.

Boodschappenlijstje
  • Blikje (ca. 300 G) Maïskorrels
  • 2 El Conimex Kruidenpasta Tikka Massala
  • Conimex Wok Olie
  • 75 Gr Bloem
  • 1 Ei
  • 1 Dl Melk
  • Conimex Sweet Chili Saus
Probeer ook eens...