Arepa Di Pampuna - Lekkere Antilliaanse Pompoen Pannenkoeken

Aantal personen: 2 » Keuken: Antilliaans » Geplaatst door: Tineke Hannissen » Type: Meer van het type: Gebak

Arepa Di Pampuna - Lekkere Antilliaanse Pompoen Pannenkoeken Bereidingwijze

Allereerst klopt u de eieren lekker los en meng het samen met de fijngemaakte pompoen. Voeg dan de melk en de vanille aroma toe. Hierna al roerende het bakmeel,kaneel,zout,suiker en vervolgens de rozijntjes toe voegen. Suiker erbij doen naar eigen smaak. Het beslag mag niet te dun zijn. In dit geval iets meer bakmeel toevoegen. Bak van het beslag in de zonnebloemenolie pannenkoeken aan beide kanten mooi goudbruin van kleur. Daarna lekker smullen!

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Gekookte En Fijn Gemalen Pompoen
  • 1 Dl Melk
  • 2 Stuks Eieren
  • 75 Gram Rozijnen
  • 100 Gram Zelfrijzend Bakmeel
  • 1 Theelepel Vanille Aroma
  • 1/2 Theelepel Zout
  • 1/2 Theelepel Kaneel
  • 4 Eetlepel Suiker
  • 1 Zonnebloemolie
Probeer ook eens...