Goddelijk Chocoladehapje

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Hennie » Type: Meer van het type: Gebak

Goddelijk Chocoladehapje Bereidingwijze

Smelt de chocolade au bain marie (een pan bovenop een pan met kokend heet water). als je de chocolade gesmolten is, doe je de spekkies erbij in. blijf roeren totdat de spekkies gesmolten en gemengd met de chocolade zijn. haal de pan van het vuur. met dit recept kan je alle kanten op. je kan het warm opeten, je kan het laten opstijven, maar wat wij hebben gedaan is een soort van koekjes er van maken. pak een koekjesvormpje en vet het vormpje eventueel in. druk een deel van de chocolade in het vormpje en haal vervolgens het vormpje weg. herhaal dit totdat je geen chocolade meer over hebt. met deze hoeveelheden konden wij ongeveer 10 chocoladehapjes maken.

Boodschappenlijstje
  • 350 Gram Melkchocolade
  • 12 Spekkies
Probeer ook eens...