Lasagne Met Rode Paprika

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Lasagne Met Rode Paprika Bereidingwijze

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak eerst de saus. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Roer er de tomatenpuree door. Voeg er de tomaten aan toe en laat garen. Roer er dan het basilicum door en kruid met peper en zout. Mix de saus. 2. Bak het gehakt rul in wat olijfolie en kruid eventueel met peper en zout. 3. Laat de paprika's 20 minuten zwart blakeren onder de hete grill. Zet ze afgedekt weg en pel ze als ze wat afgekoeld zijn. Snij het vruchtvlees in kwarten. 4. Bestrijk een ovenschaal met olie. Bedek de bodem met een laagje tomatensaus, daarop lasagne, en het gehakt. Dan weer tomatensaus, lasagne, en tomatensaus. Daarop de paprika en de helft van de feta. Eindig met lasagne, tomatensaus en de rest van de feta. 5. Zet de lasagne 20 à 25 minuten in de oven, op 180° C. Werk af met zwarte olijven en vers basilicum

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Feta Kaas
  • 300 Gram Gemengd Gehakt
  • 2 Grote Rode Paprika's
  • 6 Zwarte Olijven, Gesnipperd
  • Handvol Verse Basilicum
  • 10 Lasagnevellen
  • Peper En Zout
  • VOOR DE SAUS
  • 1 Grote Ui
  • 2 Knoflookteentjes
  • 15 Eetlepel Tomatenpuree
  • 1 Blik Gepelde Tomaten (400 G) Of 1/2 Kg Gepelde En Ontpitte Verse Tomaten
  • 2 Eetlepels Basilicum, Fijn Gesneden
  • Olijfolie
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...