Pastasalade Met Kip

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Pasta

Pastasalade Met Kip Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water. Laat afkoelen. Ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Snij de lente-ui in ringen. 2. Snij de kipfi let in reepjes en bak ze goudbruin in wat olie. Kruid ze met peper en zout. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag. 3. Mix voor de marinade de eieren met de mosterd en de balsamicoazijn. Schenk er dan langzaam de olijfolie bij en blijf ondertussen mixen. 4. Schep de kip, de tomatenblokjes, de lente-ui en de marinade voorzichtig door de pasta. Werk af met pijnboompitten. Lekker met rucola.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Farfalle
  • 500 Gram Kipfilet
  • 1 Bosje Lente Ui
  • 3 Tomaten
  • 50 Gram Pijnboompitten Geroosterd
  • Pittige Kruiden (type Wokmarinade Van Topaz)
  • 2 Eieren
  • Halve Dl Balsamicoazijn
  • 1 Theelepel Mosterd
  • 1.5 Dl Olijfolie
Probeer ook eens...