Asperge En Citroen Pasta
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeHaal de kontjes van de asperges eraf. Snijd de bovenkantjes eraf en bewaar deze. Blancheer de asperges 2 minuten en de bovenkantjes 1 minuut. Giet ze af en houd ze even onder koud water. Bak de knoflook in wat olie, voeg de asperges toe, doe wat zout erbij en bak de asperges tot ze wat zacht zijn. Voeg de peterselie toe roer door elkaar. Voeg dan de citroensap toe en roer het door elkaar. Voeg dan de gekookte pasta toe en wat water. Serveer direct.
- 1 Ons Asperges
- 1 Citroen
- 1 Theelepel Fijngehakte Peterselie
- 1 Theelepel Citroensap
- 1 Teen Knoflook
- 2 Theelepels Olijfolie
- 200 Gr Spaghetti