Alle recepten op een rijtje
Kipsalade Met Courgette
Pel de knoflook en hak hem fijn. Doe hem samen met de olijfolie en de geraspte gember in een diepe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Zuurkool Met Roergebakken Runderreepjes
Bereiding 1.Doe de aardappelen en een laagje water in een ruime pan en verdeel de zuurkool erover....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Afrikaans Braairecept
1.Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. 2.Snijd het vlees en de groente in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Roergebakken Kip Ketjap-sesam
Bereidingstijd: 15 minuten 1.Laat de mihoen volgens gebruiksaanwijzing wellen. Giet de mihoen af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roergebakken Witte Kool Met Ketjap
Een supersnel gerecht, eenvoudig maar gewoon erg lekker, roergebakken witte kool met ketjap en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoetzuur Varkensvlees
Een heerlijk en snel Chinees gerecht, zoetzuur varkensvlees. Bereidingstijd: 20 minuten Kook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Ketjaprijst Met Omelet
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop de eieren los met een scheutje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gewokte Mie Met Paprika En Ei
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roergebakken Spitskool
Snijd de spitskool in repen. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roergebakken Peultjes Met Kerstomaten
Was de peultjes (leg peultjes die een beetje slap aanvoelen een half uur in een bak water met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Wortels Met Knoflook En Amandel
Maak de wortels schoon en snijdt ze in stukken. Pel en hak de knoflook. Bereiding Verhit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Warme Pesto Ciabatta Met Rundvleesreepjes
Bak de ciabatta af volgens de gebruiksaanwijzing. Neem de ciabatta uit de oven en laat even...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gewokte Knoflookgarnalen
Pel en snijd de teentjes knoflook fijn. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie...
Aantal personen: 2 » Keuken: Thais
Koninginneworteltjes Met Mihoen En Kokos
Kook de mihoen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Varkensvlees Met Druiven
Pel en snipper de ui, pers er de look bij en stoof in de Solo. Voeg er de in julienne gesneden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Groenten Met Ricotta
Voorbereiding Was de groenten en snijd er lange dunne repen van met behulp van een Chinese...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Scampies In De Wok Met Groene Kruiden
Maak eerst de basissaus: (avond van tevoren) Laat een flinke scheut olijfolie heet worden en fruit...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi In Knoflooksaus
Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsfricassee Uit De Wok
Snijd het vlees in blokjes. Ontvel en ontpit de tomaten en snijd ze in vier. Maak het witloof...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemarineerde Kip
Kook de rijst in water met wat zout, hou warm opzij. Snij de kipfilets, de wortelen en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands