Afrikaans Braairecept
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Roerbakken
Bereidingwijze1.Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. 2.Snijd het vlees en de groente in reepjes. 3.Doe de olie op de skottel. 4.Voeg de reepjes vlees toe en braad deze even aan. 5.Voeg daarna de fijngesneden reepjes kool, champignons, ui, wortel en paprika toe. 6.Bak het geheel goed door, schep steeds om en voeg de gekookte rijst toe. 7.Voeg nu de taugé toe, dan blijft de taugé nog knapperig. 8.Voeg naar smaak de ketjap, gembersiroop (of poeder) en de sambal toe.
- 4 El Olie
- 1 Winterwortel
- 400 Gr Kipfilet
- 1 Bakje Tauge
- 1 Kleine Witte Kool
- 300 Gr Snelkookrijst
- 1 Bakje Champignons
- 2 Uien
- 2 Paprika
- Ketjap Manis , Naar Smaak
- Sambal Oelek , Naar Smaak
- Gembersiroop , Naar Smaak