Koteletjes Van Everzwijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Wild
BereidingwijzeSmelt een klont boter in een bakpan zonder anti kleeflaag en bak hierin de koteletten op hevig vuur aan tot ze mooi knapperig zijn van buiten en mals van binnen. Kruid met wat zout, zwarte peper en een snuifje Provençaalse kruiden. Neem uit de pan en hoe warm. Blus de pan met het water en de calvados en maak de bakresten los, voeg de peperbolletjes toe met een weinig sap erbij, laat even inkoken. Werk af met de room en laat de saus naar wens indikken. Verdeel over warme borden en serveer er een gemengde sla bij en gefrituurde aardappeltjes.
- 2 à 3 Koteletjes Per Persoon Van Everzwijn
- 1 El Groene Peperbolletjes Op Sap
- 2 Dl Room Of Soja Alternatief
- Scheutje Water
- Scheutje Calvados Of Cognac
- Boter
- Provençaalse Kruiden
- Peper & Zout