Alle recepten op een rijtje
Broodje Paprika En Worst
Beboter het brood. Snijd de (groene) paprika in ringen, de rode in blokjes. Snijd de ui in ringen...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Broodje Met Eigen Kaassalade En Walnoten
Beboter het broodje, leg er de in reepjes gesneden andijvie op. Snijd de kaas en het ei in blokjes,...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Broodje Ham En Ei
Vermeng de boter met de klein gesneden ham en de kerrie, besmeer het brood ermee. Snijd het ei in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Huzarensalade
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Aardappelen schillen, wassen en in blokjes snijden. In pan met...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Scones
Echte, van oorsprong schotse scones kunnen niet ontbreken op een feestelijk ontbijt of brunch. Maar...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Boekweitpannenkoekjes Met Appel-blauwekaasspread
De spread: Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Smelt de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Paasbrood
Los de gist op in de lauwe melk en voeg de suiker en de koekkruiden er aan toe. Klop de eieren...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kruidenbrood
Los de gist op in het lauwe water. Vermeng de beide meelsoorten met het zout, de rozemarijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Briochebrood
Verhit de melk samen met de suiker, de boter, de gist, de basilicum, de saffraan, de tomaten en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Donuts
Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paasbrood Met Saucijzenvulling En Ei
Kook de eieren 8 minuten en laat ze dan schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren. Maak...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bloempotbroodjes Met Rozemarijn
Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Briochebroodjes Met Toffee Ijs
Snijd de briochebroodjes open. Zet de onderkanten in de eierdopjes. Schep op elk broodje een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Scones
Voor ca. 20 stuks: Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep in een kom het zelfrijzend bakmeel met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Egg Benedictine- Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus
Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bagel Met Tonijnsalade
Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ui, de appel en de augurken fijn. Voeg hier de tonijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kleine Muffins
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Panini Met Zalm
Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Scones
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zeef de bakmeel boven een beslagkom en roer er de bakpoeder, een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Waldkornbroodje Met Hüttenkäse
Besmeer de broodjes met Becel pro.activ en Hüttenkäse. Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands