Kleine Muffins

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches

Kleine Muffins Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 160 ║C. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de kristalsuiker, vanillesuiker en de citroensap tot een glad beslag. Voeg een ei toe en klop totdat het ei geheel is opgenomen. Klop dan het tweede ei erdoor. Zeef de bloem, bakpoeder en een mespunt zout boven de massa en spatel dit er doorheen. Roer dan de jam erdoor. Zet 10 papieren bakvormpjes op een bakplaat en vul de vormpjes voor tweederde met het beslag. Bak de muffins in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar. Serveer de muffins warm.

Boodschappenlijstje
  • 100 `gr Becel Voor Koken, (roer)bakken En Braden
  • 60 Gr Kristalsuiker
  • 1 Zakje Vanillesuiker
  • 1 Tl Citroensap
  • 2 Eieren
  • 100 Gr Bloem
  • 2 Tl Bakpoeder
  • Zout
  • Jam, Bijvoorbeeld Bosbessenjam
Probeer ook eens...