Rood Fruit Met Gegrilde Pijnboompitten

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Rood Fruit Met Gegrilde Pijnboompitten Bereidingwijze

15 minuten Pers de citroen. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in en roer ze om tot ze goudbruin zijn. Neem ze uit de pan, hak ze in grove stukken en meng ze onder de bruine rietsuiker. Doe het fruit in een glazen kom en overgiet het met het citroensap. Giet het pijnboompitten- en suikermengsel op de bodem van 4 coupes, voeg de mengeling van rood fruit toe, versier met een blaadje basilicum en dien koel op.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gr Gemengd Rood Fruit
  • 120 Gr Pijnboompitten
  • 1 Citroen
  • 2 Soeplepels Bruine Rietsuiker
  • 4 Basilicum Blaadjes
Probeer ook eens...