Alle recepten op een rijtje

Pasta El Lenticchie
Voorbereiding Laat de droge linzen ongeveer 2 uur weken in koud water. Snijd de wortel,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gnocchi Met Tomatensaus
1. Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de uisnippers goudbruin. Voeg de tomatenblokjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mie Met Mosselen
Breng ruim water aan de kook. Doe de sperziebonen en de mosselen in een vergiet, zet deze op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Lasagne Met Broccoli En Amandelen
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de broccoli in roosjes en stelen, snijd de stelen in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cannelloni Met Spinazie
1.Verhit de olie in een hapjespan. Bak de knoflook een halve minuut en voeg in gedeelten de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Romige Spaghetti Met Mosselen
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Met Wintergroenten
Eenvoudig en snel penne gerecht met winterse groenten met salami voor een beetje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pasta Met Visfilet En Rivierkreeftjes In Pittige Saus
Gerecht met pangasiusfilet, rivierkreeftjes en een lekkere pittige suaus. Bereidingstijd: 25...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bami
Deze bami is lekker snel klaar, kost weinig en toch een heerlijke maaltijd op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Tagliatelle Met Spinazie
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas. Dit is een vegetarisch gerecht dat heel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Broccoli En Pesto
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Was en schil de aardappel en snijd hem met een dunschiller in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Bolognesesaus
Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe de pasta er in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Lasagne
Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Ravioli Met Peterseliepesto
Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Verse Pasta
Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Bahmi Met Paksoi En Roerei
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Champignons Met Paprika En Eiermie
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Cannelloni Met Ricottakaas, Spinazie, Pijnboompitten En Tomatensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Rasp de Parmezaanse kaas, hak de kruiden en klop de eieren los in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Thaise Wokbami Met Rode Ui
Schil de uien en snijd ze in smalle partjes. Was de lente-uitjes en snijd ze in zeer smalle...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais