Romige Spaghetti Met Mosselen
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Pasta
BereidingwijzeBereidingstijd: 20 minuten 1.Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beet gaar. 2.Verhit olie in een grote koekenpan en bak de bacon bruin en krokant. Voed de prei en de knoflook toe en bal al omscheppend 5 minuten mee. 3.Schenk de kookroom bij de prei en verwarm de saus 5 minuten op middelhoog vuur. 4.Giet de spaghetti af en schep die met het mosselvlees door de saus. 5.Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verwarm nog 1 a 2 minuten door en serveer direct. Tips Als je van pittig houd roer je er een eetlepel Zaanse mosterd door de kookroom
- 400 Gr Spaghetti
- 2 El Olie
- 100 Gr Bacon, In Reepjes
- 600 Gr Prei, In Ringen
- 2 Knoflookteentjes, Fijngehakt
- 1 Flesje Kookroom , 250 Ml, Light
- 2 Bakjes Mosselen , A 150 Gram, Mosselvlees