Aardbeien Met Acetosmaak
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeAardbeien op een beschuitje met suiker kennen we allemaal als ontbijt. In Italie weten ze met onze zomerkoninkjes ook verrassend andere combinaties te maken. Wat dacht je van aardbeien laten marineren in balsamico azijn? Was je aardbeien goed in ruim water en verwijder de kroontjes. Laat ze goed uitlekken. Bestrooi de aardbeien met suiker giet er een scheutje van de allerlekkerste balsamicoazijn over die je kunt vinden. Zet het zeker 2 uur in de koelkast, maar een uurtje langer is eigenlijk lekkerder. Bedruip de marinade tussendoor regelmatig over de aardbeien heen. Je kunt het zo eten, maar er bijvoorbeeld ook slagroom of ricotta bij serveren.
- 500 Gram Aardbeien
- 50 Gram Suiker
- Scheutje Van De Allerlekkerste Balsamicoazijn Die Je Kunt Krijgen
- Eventueel Met Verse Slagroom Of Ricotta