Aardappelkroket Met Parmazaanse Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Gustaaf Greven » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWas en schil de aardappels en kook ze gaar met wat zout. Afgieten en pureren. Voeg boter, kaas, eigeel, nootmuskaat toe en maak op smaak met zout en peper. Als de puree is afgekoeld vorm de kroketten. Klop de eiwitten lichtjes en rol de kroketten er een voor een doorheen, en daarna door de paneermeel. Pecorino kaas kan ook worden gebruikt in dit recept. Frituur de kroketten in hete olie tot ze goudbruin zijn, ongeveer 1 minuut. Laat even uitlekken op keukenpapier alvorens te serveren.
- 4 Grote Bloemige Aardappels
- 20 Gram Parmezaanse Kaas
- 2 Eierdooiers
- Nootmuskaat
- Zout En Peper
- 2 Eiwitten
- Paneermeel