Alle recepten op een rijtje
Creme Uiensoep
1. neem een grote pan en verwarm hier wat olie in. 2. Voeg de droge witte wijn en de groene delen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Winterse Salade Met Peer En Witlof
Neem een leuk bord en begin deze op te maken. 1. Leg de witlof bladen in een mooie creatie. 2....
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Zoete Uientaart Met Ham
Voorbereiding Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Daarna de oven op 200 graden...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Courgettesoep Met Knoflook
Was de courgettes en snij een courgette in schijfjes en de andere in grove stukken. Doe de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Courgettes Met Ham En Sinaasappel
Was de courgettes en snij ze in dunne schijfjes. Verdeel ze over een ovenschotel en overgiet met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Ratatouille Met Tarwe
Kipfilet in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In pan olijfolie verhitten. Kipfilet in ca. 5...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Camembertmousse Met Karamelsaus Van Rode Port
Gelatine in ruim koud water ca. 5 minuten weken. Korstjes dun van kaas snijden. In pannetje 1/2 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop
In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Galette Des Rois (Franse Driekoningenkoek)
Maal de amandelen tot poeder. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg suiker, boter, 1 ei,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Visterrine
1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje
1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Warme Geitenkaasjes Met Honing
1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Uiensoep
Bereidingstijd: 30 minuten 1.Verhit de olie in een braadpan en schep de ui erdoor tot de ringen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Salade Niçoise
Een klassieke, franse salade, naar een oud recept uit Nice. GEschikt als voorgerecht, maar ook als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Quiche Lorraine
Een echte franse klassieker, Quiche Lorraine. Warm of koud te eten, bij lunch, of als bijgerecht of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Miniquiche (basis)
Lekkere, kleine miniquiches, een ideaal gerecht bij bijvoorbeeld een brunch of als voorgerechtje....
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise
Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tarte Tatin Met Kweepeer
Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Andijvietaartjes
Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Macarons
Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans