Alle recepten op een rijtje

Creme Uiensoep

1. neem een grote pan en verwarm hier wat olie in. 2. Voeg de droge witte wijn en de groene delen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Winterse Salade Met Peer En Witlof

Neem een leuk bord en begin deze op te maken. 1. Leg de witlof bladen in een mooie creatie. 2....

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Zoete Uientaart Met Ham

Voorbereiding Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Daarna de oven op 200 graden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Courgettesoep Met Knoflook

Was de courgettes en snij een courgette in schijfjes en de andere in grove stukken. Doe de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Courgettes Met Ham En Sinaasappel

Was de courgettes en snij ze in dunne schijfjes. Verdeel ze over een ovenschotel en overgiet met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Ratatouille Met Tarwe

Kipfilet in stukjes snijden. Ui pellen en snipperen. In pan olijfolie verhitten. Kipfilet in ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Camembertmousse Met Karamelsaus Van Rode Port

Gelatine in ruim koud water ca. 5 minuten weken. Korstjes dun van kaas snijden. In pannetje 1/2 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop

In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Galette Des Rois (Franse Driekoningenkoek)

Maal de amandelen tot poeder. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg suiker, boter, 1 ei,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Visterrine

1 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Leg ze op de snijkant op een bakplaat onder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Sint-Jakobsvruchten Op Een Knapperig Groentebedje

1. Pel de sjalot en snipper hem fi jn. Schil de worteltjes en snij ze in staafjes, snij de prei in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Geitenkaasjes Met Honing

1. Snipper het stronkje witloof fijn en maak meteen aan met de citroenvinaigrette. 2. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Uiensoep

Bereidingstijd: 30 minuten 1.Verhit de olie in een braadpan en schep de ui erdoor tot de ringen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Salade Niçoise

Een klassieke, franse salade, naar een oud recept uit Nice. GEschikt als voorgerecht, maar ook als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Quiche Lorraine

Een echte franse klassieker, Quiche Lorraine. Warm of koud te eten, bij lunch, of als bijgerecht of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Miniquiche (basis)

Lekkere, kleine miniquiches, een ideaal gerecht bij bijvoorbeeld een brunch of als voorgerechtje....

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise

Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tarte Tatin Met Kweepeer

Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Andijvietaartjes

Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Macarons

Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans