Alle recepten op een rijtje

Provençaalse Venusschelpen

Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Salade Niçoise

Spoel de salade en hou opzij in een ruime slakom. Maak de boontjes schoon en kook ze al dente in...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Salade Met In Spekgewikkelde Geitenkaas

Omwikkel de stukjes geitenkaas met het spek. Was de sla zorgvuldig en verdeel over een groot...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes

Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Boeuf Borguignon

Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas

Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Stoofpotje Uit Lyon

Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Provençaalse Stoofpotje

Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoenvinken Op Z'n Normandisch

Laat de kalkoenvinken mooi rondom aankleuren in hete boter, leg in een ovenschaal en laat verder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Eendenborst Met Kersensaus

Kruid de eendenborst filets flink met peper en wat zout. Maak de venkel schoon en stoom/kook...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Cordon Blue Van Kip

Snijd de kippenfilets in de lengte middendoor, maak met een scherp mes een inkeping. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk

Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kip A La Provençale

Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Eendenborst Met Scampi

Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kwartels In Druivensaus

Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus

Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Normandische Saus [bij Vis]

Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mousseline Van Krab [bij Grillades]

Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]

Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bordelaisesaus [bij Vlees]

Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans