Alle recepten op een rijtje
Provençaalse Venusschelpen
Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Salade Niçoise
Spoel de salade en hou opzij in een ruime slakom. Maak de boontjes schoon en kook ze al dente in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Salade Met In Spekgewikkelde Geitenkaas
Omwikkel de stukjes geitenkaas met het spek. Was de sla zorgvuldig en verdeel over een groot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes
Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Boeuf Borguignon
Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas
Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Stoofpotje Uit Lyon
Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Provençaalse Stoofpotje
Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoenvinken Op Z'n Normandisch
Laat de kalkoenvinken mooi rondom aankleuren in hete boter, leg in een ovenschaal en laat verder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Eendenborst Met Kersensaus
Kruid de eendenborst filets flink met peper en wat zout. Maak de venkel schoon en stoom/kook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Cordon Blue Van Kip
Snijd de kippenfilets in de lengte middendoor, maak met een scherp mes een inkeping. Snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk
Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kip A La Provençale
Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Eendenborst Met Scampi
Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Mousseline Van Krab [bij Grillades]
Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]
Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bordelaisesaus [bij Vlees]
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans