Alle recepten op een rijtje
![](http://eigenrecept.nl/up/1/017f82e469e898f6c3cb8a1baa4956b4_small.jpeg)
Provençaalse Venusschelpen
Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/dcf2657b36fd322f5e73feb924da78da_small.jpeg)
Salade Niçoise
Spoel de salade en hou opzij in een ruime slakom. Maak de boontjes schoon en kook ze al dente in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/433f734bf7f76672e080af7b573c8de2_small.jpeg)
Salade Met In Spekgewikkelde Geitenkaas
Omwikkel de stukjes geitenkaas met het spek. Was de sla zorgvuldig en verdeel over een groot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/8750869c8e2300926371bc40c05b89f1_small.jpeg)
Côte à L'os Met Gevulde Tomaatjes
Neem een flinke scheut olijfolie en meng daar peper, wat zout en cajun kruiden door, borstel...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/fd2fd78a992062fe7eea478f3a5063ee_small.jpeg)
Boeuf Borguignon
Hak de knoflook en de pijpajuintjes grof, snij het spek in stukken, het rundvlees in blokjes van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/0d27f99675d0cd0c483bee8a8a52d9b4_small.jpeg)
Saltimboca Van Kalf & Chevagne Kaas
Vraag aan de slager om de kalfslapjes niet te dik te snijden, rolt gemakkelijker op. Schik de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/7a70d3331d7c4d72af20ec389d73e41b_small.jpeg)
Stoofpotje Uit Lyon
Smelt wat boter in een ruime pan en laat hierin de stukken vlees mooi aankleuren, kruid flink met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/352ac7000a3362753bf049f8c07c7c93_small.jpeg)
Provençaalse Stoofpotje
Kook 4 porties aardappelen net niet gaar en hou opzij. Smelt een flinke klont boter in een ruime...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/90005e12093eb92ffe5e5cf4e4be1a9f_small.jpeg)
Kalkoenvinken Op Z'n Normandisch
Laat de kalkoenvinken mooi rondom aankleuren in hete boter, leg in een ovenschaal en laat verder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/4489d8038b06168b736417a8e23692da_small.jpeg)
Eendenborst Met Kersensaus
Kruid de eendenborst filets flink met peper en wat zout. Maak de venkel schoon en stoom/kook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/7439d0474e51ae3db5af8ee0190b5d6c_small.jpeg)
Cordon Blue Van Kip
Snijd de kippenfilets in de lengte middendoor, maak met een scherp mes een inkeping. Snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/c29748e737d03a075fe08e82eac567ab_small.jpeg)
Cassoulet, Klassieker Uit Zuidwest Frankrijk
Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze nadien in hun weekwater gedurende 30 minuten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/b531243b296c198c73c6335dd46f193e_small.jpeg)
Kip A La Provençale
Snijd het spek in niet al te kleine stukken en laat ze (zonder vetstof) even uitsmelten in de pan....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/d8c403bd02455c25f376d0a36babb737_small.jpeg)
Eendenborst Met Scampi
Braad de filets ongeveer 10 minuten op de velkant zonder vetstof, daarna nog zo'n 2 minuten aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/ee54b16c4a508fbddf91462519415115_small.jpeg)
Kwartels In Druivensaus
Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/e6c270857359c2cdde5b00943ae6633a_small.jpeg)
Kalkoenfricassee, Met Schorseneel Champignonsaus
Maak de schorsenelen schoon, snij ze in stukken van 5 cm en zet ze in water waar U wat citroensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/178e73666bfbf1d8cd9d7c10abfb6ca0_small.jpeg)
Normandische Saus [bij Vis]
Maak een blonde roux met de boter, bloem en de visfumet, blijf flink roeren met de garde om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/88e0efce5a1b8c5f11077d990d976547_small.jpeg)
Mousseline Van Krab [bij Grillades]
Klop de eierdooiers schuimig op een laag vuurtje, klop er, de witte wijn en een scheutje krabbensap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/a60ca31e3c8fdde3d959705389e9e3dd_small.jpeg)
Bearnaisesaus [Klassieker Bij Steak]
Doe het water, wijnazijn, sjalotje en de helft van de dragon in een pannetje en breng aan de kook,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
![](http://eigenrecept.nl/up/1/7ced990edf9134de0983a07e0f6f6faf_small.jpeg)
Bordelaisesaus [bij Vlees]
Kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi aan in boter, draai het vuur laag en laat onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans