Kwartels In Druivensaus

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Kwartels In Druivensaus   Bereidingwijze

Omwikkel elk kwarteltje met een sneetje spek en maak dit vast, bak ze rondom mooi bruin aan in schuimende boter. Neem van het vuur, giet er de rum over en flambeer. Mix de druiven fijn en meng er de honing onder. Zet de pan terug op het vuur en giet het druivenmengsel over de kwartels, doe het deksel op de pan en laat op een laag vuurtje nog zo'n 25 minuten sudderen. Neem de kwartels uit de pan en hou warm. Giet de room in de pan, draai het vuur hoog en breng al roerend aan de kook. Verdeel de kwartels over warme borden en overgiet met de hete saus.

Boodschappenlijstje
  • 8 Kwartels
  • 8 Dunne Sneetjes Mager Spek
  • 350 Gr Witte Zoete Druiven (zonder Pit)
  • 1 Glaasje Rum
  • 2 El Honing
  • 2 Dl Room
  • Boter
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...