Frittata Met Zalm En Ricotta

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Hartige taarten

Frittata Met Zalm En Ricotta Bereidingwijze

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng met de spinazieblaadjes. Fruit de uiringen glazig in een koekenpan, in een beetje olijfolie. Schenk er het ei-spinaziemengsel bij. 2. Laat 5 minuten op een middelhoog vuur staan, tot de eierkoek begint te stollen. Schud de pan af en toe om, zodat de koek loskomt van de bodem. Rol de zalmplakjes op. Schik ze op de eierkoek. 3. Maak met behulp van twee eetlepels balletjes van de ricotta en schep op de eierkoek. Verdeel ze mooi over de pan. 4. Zet de frittata 5 minuten onder de hete grill, tot de kaas begint te smelten en lichtjes kleurt. Laat de koek voorzichtig uit de pan op een serveerschaal glijden. Werk af met lente-uitjes. Tip: Serveer in punten, met een frisse groene salade en brood.

Boodschappenlijstje
  • 8 Eieren
  • 200 Gram Gerookte Zalm, In Fijne Plakjes
  • 100 Gram Ricotta
  • 2 Rode Uien, In Ringen
  • 150 Gram Jonge Verse Spinazie
  • 2 Lente-uitjes, Gesnipperd
  • Peper En Zout
  • Olijfolie
Probeer ook eens...