Tomatencremesoep

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Mariska Portijk

Tomatencremesoep Bereidingwijze


  • Maak eerst een runderbouillion van 2,5 liter water en de 5 blokjes als het kookt doe je er de gehakt bij en de mix voor de tomatensoep.
  • Vervolgens als dat klaar is breng je de melk aan de kook en zet je een grote pan op waar je de boter in smelt als die gesmolten is strooi je er de bloem bij en mixt het glad met de mixer.
  • Giet de melk erbij en mix verder dan de tomatenpuree en de tomatensaus erbij en goed doormixen tot je een gladde massa hebt dan de bouillion erbij en alles goed blijven mixen tot je de gewenste dikte hebt bereikt even door laten koken en dan eet smakelijk.
    Houd er wel rekening mee dat als de soep afkoelt dat hij dan iets dikker wordt maar dat kun je oplossen door er iets bouillion bij te doen als je het weer opwarmt.

Boodschappenlijstje
  • 1 Pakje Margarine
  • 250 Gram Bloem
  • 750 Mililiter Melk
  • 5 Bouillionblokjes
  • 2 Blikjes Del Monte Tomatenpuree
  • 1 Pak Heinz Tomato Fritosaus
  • 1 Pakje Mix Voor Tomatensoep
  • 250 Gram Rundergehakt
Probeer ook eens...