Kokosrotsjes Met Chocoladedip
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een bakplaat. Meng in een wijde kom de suiker met de geraspte kokosnoot. Splits de eieren en klop de eiwitten goed stijf. Spatel ze door het mengsel tot een egaal geheel. Maak met de vingertoppen kleine rotsjes in piramidevorm en leg ze op de bakplaat. Zet dit in de oven en bak de rotsjes ca. 30 minuten tot ze goudbruin zijn. Zet de oven beslist niet op een te hoge stand. De rotsjes zakken dan in tot platte koekjes. Serveer de rotsjes in gekleurde papieren cakevormpjes. Doop de punten van de rotsjes in gesmolten chocolade.
- 250 Gr Fijne Kristalsuiker
- 350 Gr Kokosrasp
- 3 Eiwitten
- Gesmolten Chocolade