Geitenkaastaart
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSmelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken. Snij de korsten van de kaas en brokkel hem in de saus. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Laat afkoelen en verdeel over de vellen filodeeg. Rol ze op en smeer de bovenkant in met de Solo Vloeibaar. Schuif ze 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven. Maak ondertussen de sla met raketsla, azijn en olie en schik op de borden. Snij de kerstomaatjes in 2 en schik ze erbij. Leg op ieder bord een paketje filodeeg en werk af met grof zout en vers gemalen peper.
- 2 Stronkjes Geitenkaas
- 60 Gr Solo
- 80 Gr Bloem
- 5 Dl Melk
- 4 Filodeeg Vellen
- Solo Vloeibaar
- 200 Grote Rucola Sla
- Rode Wijnazijn
- Grof Zeezout
- Nootmuskaat
- Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- 20 Kerstomaatjes
- Peper