Aspergesoep Met Ham En Witte Wijn
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Hoogendoorn » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzeBereid de Franse asperge crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de aspergestukjes toe en laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg tegen het einde van de kooktijd de ham toe en laat dit even meekoken. (Voeg asperges uit blik tegelijk met de ham toe). Roer de witte wijn en peterselie door de soep en breng deze eventueel op smaak met zout en peper.
- 1 Pakje Honig Franse Asperge Crèmesoep
- 150 G Dunne Asperges, In Stukjes, Of 1 Blikje Aspergepunten, In Stukjes
- 75 G Achterham, In Reepjes
- 2 Eetlepels Peterselie, Fijngehakt
- 3 Eetlepels Witte Wijn