Rijst Met Wortel, Rozijnen En Pijnboompitten
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook rijst zoals je gewend bent. Bak in hete olie 10 in reepjes gesneden plakjes salami tot ze knapperig zijn. Voeg dan 1 in plakjes gesneden wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Bak dit een minuut of 4 mee. Breng het op smaak met kaneel en djinten (toevoegen naar eigen smaak) en doe er ook 60 gram rozijnen en 30 gram pijnboompitten bij. Warm het geheel nog een minuut of 3 goed door. Een simpel gerecht, met een verrassende smaak. Eet smakelijk!
- Rijst
- 10 Plakjes Salami
- 1 Wortel
- 3 Bosuien
- Kaneel
- Djinten
- 60 Gram Rozijnen
- 30 Gram Pijnboompitten