Krokante Gamba's Met Appel-avocadocrème

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Amalia » Type: Meer van het type: Anders

Krokante Gamba's Met Appel-avocadocrème Bereidingwijze

Snijd om te beginnen voor de appel-avocadocrème het vruchtvlees van de avocado en appel in stukjes. Doe dit samen in de blender met een scheutje olijfolie en enkele druppels sinaas- en citroensap en breng het hoog op smaak met peper en zout. Pureer alles mooi glad en druk het mengsel daarna door een zeef. Pel vervolgens de gamba's en verwijder het darmkanaal. Kruid ze met peper en zout en citroenrasp. Wentel ze door eiwit en dan door pango broodkruim. Snijd daarna de schoongemaakte groentes in kleine blokjes en blancheer ze kort. Na het blanceren spoel je ze af met koud water en dep je ze droog. Meng de groente met krabvlees en breng het op smaak met basilicummayo, crème fraîche, zout, peper en citroenrasp. Zorg dat het een mooie smeuïge massa wordt en frituur vervolgens de gamba’s 2 a 3 minuten. Je voorgerecht is klaar, smullen maar!

Boodschappenlijstje
  • 12 Gamba's
  • Citroenrasp
  • Eiwit
  • Pango Broodkruim En Olie
  • 1 Rijpe Avocado
  • 1 Appel
  • Olijfolie
  • Druppels Sinaasappel- En Citroensap
  • Stukje Prei
  • Wortel
  • Selderij
  • 200 Gr Krabvlees
  • 1 El Bascilicummayo En Creme Fraiche
Probeer ook eens...