Briekdeegrolletjes, Knolserderijsoep En Salade Van Gegrilde Paprika

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Amalia » Type: Meer van het type: Anders

Briekdeegrolletjes, Knolserderijsoep En Salade Van Gegrilde Paprika Bereidingwijze

Voor de soep Maak de knolselderij schoon, snij deze in grove blokken en kook de knolselderij gaar in de bouillon. Pureer nu de knolselderij met de staafmixer tot de basissoep. Maak het geheel af naar smaak met de room en truffeltapenade. Breng de soep aan de kook en controleer de soep op de gewenste dikte. Gegrilde paprika Blaker de paprika's allereerst zwart in een hete oven, leg ze in een ovenschaal en dek ze af zodat de stoom de paprika's gaart en het velletje loslaat. Verwijder nu heel gemakkelijk de schil en snijd het vruchtvlees in mooie repen. Kaas rolletjes Leg het briekdeeg uit en beleg ze in het midden met de kaas. Smeer ze daarom heen in met gesmolten boter en rol ze op als een loempia. Frituur ze goudbruin en leg ze mooi neer op de salade van de gewassen romaine sla en de gegrilde paprika. Eendenlever Peper en zout de lever naar smaak. Bak de plakken eendenlever in zijn eigen vet. (Bekijk de tip over de eendenlever!) Serveer ze tot slot met de balsamico stroop. De opmaak kan hetzelfde als in de aflevering te zien is, maar experimenteer zelf ook met de verschillende onderdelen! Eet smakelijk!

Boodschappenlijstje
  • 4 St Romaine Sla (klein)
  • 1 Pak Briekdeeg
  • 100 Gr Roquefort
  • 100 Gr Manchego
  • 1 Knolserderij
  • Truffeltapenade
  • 2 Puntpaprika's
  • 4 Pakken Eendenlever
  • 1 Fles Balsamico
Probeer ook eens...