Roergebakken Broccoli En Oesterzwammen
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Roerbakken
BereidingwijzeIn pan 4 dl water aan de kook brengen. Rijst toevoegen en afgedekt in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen bosuitjes schuin in stukken van ca. 2 cm snijden. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en halveren. In wok roerbakolie verhitten. Bosui, broccoli en oesterzwammen erdoor scheppen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Sojasaus en 1/2 dl water toevoegen en groente in nog ca. 4 minuten gaar laten worden. Cashewnoten door groente scheppen. Rijst in vier wijde kommen scheppen en roergebakken groente erop scheppen.
- 125 Gram Pandanrijst
- 3 Bosuitjes
- 300 Gram Broccoliroosjes
- 150 Gram Oesterzwammen
- 3 Eetlepels Oosterse Roerbakolie
- 2 Eetlepels Sojasaus
- 150 Gram Gezouten Cashewnoten