Gebakken Krielaardappeltjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Roerbakken

Gebakken Krielaardappeltjes Bereidingwijze

Een heerlijk bijgerecht zijn gebakken krielaardappeltjes. Die je een jasje geeft. Een krokant jasje. Zo maak ik deze krielaardappeltjes door een mengseltje van een ei, een eetlepel paprikapoeder en een halve eetlepel gemalen korianderzaadjes te maken. Het mengsel breng ik op smaak met een beetje zeezout. In olijfolie, dat je lekker heet laat worden, in tien tot vijftien minuten krokant afbakken.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Krielaardappeltjes
  • Ei
  • Paprikapoeder
  • 1-2 Eetlepels Korianderzaadjes
  • Olijfolie
  • Zeezout
Probeer ook eens...