Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Kaatje Vakkert » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta Met Broccolisaus En Oude Kaas Bereidingwijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Maak de broccoli schoon en snijd de steel en de roosjes in stukjes. Kook de broccoli in de kookroom in 3 minuten beetgaar. Pureer de broccoli met de kookroom met een staafmixer. Voeg de hamblokjes en eventueel een weinig zout en peper naar smaak toe en verhit het geheel door en door. Verdun de saus eventueel met wat melk. Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erop en strooi de oude kaas erover. Serveer met de tomatensalade.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gram Penne Rigate Of Andere Pasta
  • Zout En Peper
  • 500 Gram Broccoli
  • 200 Ml Kookroom
  • 150 Gram Hamblokjes
  • 100 Gram Geraspte Oude Kaas
  • Tomatensalade
Probeer ook eens...