Kipsandwich Met Mangochutney
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeScheur of snij de kipfilets in dunne reepjes. Meng met paprika, kruiden, mayonaise, olijfolie, kappertjes en azijn. Breng op smaak met peper, zout en evt citroensap. Leg de helft van de boterhammen naast elkaar uit. Verdeel het kipmengsel in een dikke laag over de boterhammen. Leg de overige boterhammen erop en verpak in plasticfolie. Leg ca. 1 uur in de koelkast en snij in blokken. Serveer met de chutney.
- 2 Gerookte Kipfilets
- ½ Rode Paprika, In Stukjes Gesneden
- 1 Eetlepel Fijngesneden Peterselie
- 2 Eetlepels Olijfolie Extra Vergine
- 4 Eetlepels Mayonaise
- Zout, Peper
- 2 Eetlepels Kappertjes
- 1 Eetlepel Kappertjesazijn
- Citroensap
- 8-10 Witte Boterhammen Zonder Korst
- Mangochutney