Andijvie Met Shoarma En Komijnekaas

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Anders

Andijvie Met Shoarma En Komijnekaas Bereidingwijze

Bak de aardappeltjes in wat olijfolie of boter bruin. Braad tegelijk in een andere pan het vlees. Mix de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de rauwe andijvie over de borden. Besprenkel gelijkmatig de dressing over de andijvie. Strooi vervolgens de zelfgeraspte Boerenkaas met komijn over de andijvie. Voeg de aardappeltjes en het vlees samen in een pan. En verdeel de shoarma met aardappeltjes over de borden.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Shoarmavlees
  • 450 Voorgekookte Minikrieltjes
  • 400 Gesneden Andijvie
  • 100 Gram Boerenkaas Met Komijn
  • 4 Eetlepels Gembersiroop
  • 2 Eetlepels Azijn
  • 1 Eetlepel Olijfolie
Probeer ook eens...