Pasta Met Feta En Witlof

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion » Geplaatst door: Sijbrand Groothuismink » Type: Meer van het type: Pasta

 Pasta Met Feta En Witlof Bereidingwijze

Besprenkel de witlofreepjes met citroensap en stoof aan in boter, kruid met peper en zout kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en doe terug in de nog warme pan roer er de verbrokkelde feta, de rest van het citroensap, de look, het gestoofde witloof en de room door, laat zachtjes doorwarmen en breng op smaak met peper en zout schep er van het vuur de peterselie door en serveer

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Pasta
  • 4 Stronkjes Witlof
  • 200 Gram Feta
  • 2 Dl Room
  • 1 Teentje Knoflook
  • 1 Citroen
  • Enkele Takjes Verse Bladpeterselie, Grof Gehakt
  • Boter
  • Versgemalen Peper
  • Versgemalen Zeezout
Probeer ook eens...