Krokantje Van Krab Met Sint-jakobsvruchten
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Schil en pureer de avocado. Verkruimel het grootste deel van het krabvlees. Pel en snipper de sjalot. Snij de tomaatjes in stukjes. Vermeng en breng op smaak met citroensap, een snuifje suiker, peper en zout. 2. Rooster het brood en steek er plakjes uit. Bestrijk ze lichtjes met het krabmengsel. 3. Snij de sint-jakobsvruchten in plakjes. Schik ze op de toasts. Werk af met stukjes krab, een likje sojasaus en een plukje tuinkers. Varieertip De chef gebruikt de sint-jakobsvruchten rauw. Ze moeten dus supervers zijn! Eventueel kunt u ze ook even kort grillen.
- 150 Gram Krabvlees
- 12 Sint-jakobsvruchten
- 2 Rijpe Avocado's
- 10 Gekonfijte Tomaatjes
- 1 Sjalotje
- 1 Citroen
- Sojasaus
- Fijne Suiker
- Tuinkers
- Peper En Zout