Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Lamskroon Met Porto & Mosterdsaus   Bereidingwijze

Kruid de lamskroon met peper en wat zout en laat deze mooi aankleuren in boter en wat olijfolie. Verwarm de oven op 220° en laat de lamskroon hierin nog zo'n 10 à 15 minuten verder garen naar smaak. Blus ondertussen de pan met een scheutje porto, maak de bakresten los. doe er de lamsfond en tijm bij en laat even inkoken. Zeef de saus en breng op smaak met de mosterd, niet meer laten koken! Lekker met een grove aardappelbroccoli puree, gestoomde en gebakken courgette, zoete paprika schijfjes, en wat waterkers.

Boodschappenlijstje
  • Lamskroon
  • 2 Dl (lams)fond
  • Scheutje Rode Port
  • 1 El Tierenteyn Graanmosterd
  • 1 Koffielepel Tijm
  • Garnituur: Aardappel Broccoli Puree, Schijfjes Courgette & Zoete Paprika, Waterkers
  • Boter, Olijfolie
  • Zwarte Peper & Zout
Probeer ook eens...