Parfait Van Caramel, Noten En Bananen
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMeng boter, bruine basterdsuiker, blanke stroop en crème fraîche in een pan en klop op een laag vuur tot alle suiker is opgelost. Laat het mengsel zonder roeren 5 minuten zacht koken en haal van het vuur. Laat het even staan en roer er de koffiemelk doorheen. Laat het iets afkoelen. Doe gesneden banaan, wat vanille ijs, gehakte noten en warme parfait in dessertglazen. Giet er naar wens wat chocoladelikeur overheen.
- 100 Gram Boter
- 100 Gram Bruine Basterdsuiker
- 2 Eetlepels Blanke Stroop
- 3 Dl Creme Fraiche
- 1.5 Dl Koffiemelk
- Vanille Ijs
- Gehakte Pecannoten
- 2 Bananen
- Chocoladelikeur