Sushi-hap Met Zalm En Asperges
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min Ingrediënten Bereidingswijze 1. Snij de zalm in fijne reepjes. Kook de asperges beetgaar in gezouten water, laat ze goed opdrogen. Plet de rode bietjes met een vork. 2. Verdeel de gekruide zalm over de norivellen. Leg er een hele asperge en wat rode biet bij. Rol het stevig op. Las de naad met een licht papje van bloem en water. 3. Doop de uiteinden van de rollen in de bloem. Frituur ze 30 seconden in frituurolie op 180° C. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 4. Snij de rollen in torentjes met een schuine bovenkant. Serveer ze zo warm mogelijk. Garneertip Leuk en lekker bij deze sushi: dompel wat zeewier in tempurabeslag en bak het kort in de hete frituur.
- 1 Portie Tempuradeeg
- 500 Gram Verse Zalm
- 2 Asperges - Wit Of Groene
- 2 Norivellen
- 25 Gram Gekookte Rode Biet
- 1 Bakje Fijn Zeewier
- Bloem
- Peper En Zout