Vegetarische Nasi
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de tofoe in dobbelstenen, hak de knoflook fijn. Verwijder de zaden van de peper en snijd deze in ringetjes. Bak de tofoe rondom goudbruin in een ruime hoeveelheid hete olie en laat de stukjes uitlekken op keukenpapier. Verhit de olie en roerbak op een hoog vuur de knoflook, de peper en het groentepakket 1-2 minuten. Voeg 150 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Schep alles goed om met de gekookte rijst, de gebakken tofoe en de ketjap en bak de nasi nog even op. Garneer met gebakken uitjes en de eieren.
- 300 Gr Rijst
- Half Blok Tofoe
- 2 Knoflookteentjes
- Halve Rode Peper
- Plantaardige Olie Om Te Frituren
- 2 El Plantaardige Olie
- 1 Nasi Groentepakket (400gr)
- Knorr Mix Voor Nasi
- 2 El Ketjap Manis
- 2 El Gebakken Uitjes (potje), Om Te Garneren
- 3 Hardgekookte, In Parten Gesneden Eieren, Om Te Garneren