Kalfsrolletjes In Parmaham

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Kalfsrolletjes In Parmaham   Bereidingwijze

Rol de sneetjes kalfsvlees op met daartussen elke keer een plakje Parmaham en een staafje kaas. Plak de rolletjes toe met eigeel en laat wat rusten voor U ze bakt. Maak een blonde roux met boter, bloem en half om half water & melk, wanneer deze mooi glad is meng U er de Boursin kaas onder. Werk af met de mosterd en de room. Kruidt naar smaak met peper en zout. Bak de kalfsrolletjes mooi naar wens en schik ze op warme borden, overgiet met de saus en serveer er kroketjes bij.

Boodschappenlijstje
  • 700 Gr Kalfsgebraad, In Dunne Sneetjes
  • 8 Sneetjes Parmaham
  • 100 Gr Kaas, In Staafjes Gesneden
  • 2 Eigeel
  • Peper En Zout
  • Voor De Saus -
  • Boter, Bloem, Scheutje Melk, Water
  • Half Bolletje Boursin Kaas Van 150 G
  • Koffielepel Graanmosterd
  • 1 Dl Room
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...