Artisjokbodems Met Kruidenpuree
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereiden 25 min Aardappels schillen, wassen en in pan met weinig water en zout in ca. 20 minuten gaar koken. Kervel en bieslook fijnknippen. Aardappels afgieten en met pureestamper fijnstampen. Melk, boter, kaas en kruiden erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Artisjokbodems laten uitlekken. Puree in spuitzak doen en op artisjokbodems spuiten. Bestrooien met paneermeel. Bereiden Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Artisjokbodems in midden van oven schuiven en puree in ca. 10 minuten goudbruin laten kleuren. Lekker met bijvoorbeeld gebraden rosbief.
- 600 Gram Aardappelen (kruimig)
- Zout
- Half Zakje Verse Kervel (15gram)
- Half Zakje Verse Bieslook (20gram)
- Halve Dl Melk
- 50 Gram Roomboter
- 4 Eetlepels Gemalen Oude Kaas
- Zwarte Peper Uit De Molen
- 2 Blikjes Artisjokbodems(185gram)
- 2 Eetlepels Paneermeel