Krokante Zwezeriken Met Uienchutney
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min 1. Maak de chutney van tevoren. Meng daarvoor alle ingrediënten en laat zachtjes stoven tot de wijn is ingekookt. Laat afkoelen. 2. Vermeng de panko met de mosterdzaadjes. Kruid met peper en zout. 3. Snij de zwezerik in 4 stukken. Haal ze door het eiwit en daarna door de gekruide panko. Bak ze in de boter tot ze een mooi krokant korstje hebben. 4. Serveer de zwezeriken met de uienchutney.
- 250 Gram Zwezeriken, Schoongemaakt En Gekookt
- 2 Eiwitten
- Panko (Japans Broodkruim)
- 1 Theelepel Mosterdzaadjes
- Peper En Zout
- Klontje Boter
- Voor De Chutney:
- 2 Grote Uien, Grof Gesneden
- 50 Gram Suiker
- 100 Ml Rode Wijn
- Scheutje Frambozenazijn