Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Salades

Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes Bereidingwijze

Laat de kokosbonen 1 nacht weken. Kook ze nadien gaar in eigen nat. Giet de bonen af en zet ze opzij. Pel de tomaten en snij ze in blokjes. Pel de garnalen en maak de pijlinktvissen schoon. Bak ze afzonderlijk kort in hete Solo met een fijngesneden teentje knoflook. Warm de kokosbonen terug op in de groentebouillon. Voeg op het laatst de blokjes tomaat, de fijngesneden sjalot toe en breng het geheel op smaak met een beetje citroensap, de fijngesneden peterselie en peper en zout. Schik alles op het bord met de rucola sla.

Boodschappenlijstje
  • 2 El Solo
  • Zout En Peper
  • 2 Dl Groentebouillon
  • 200 Gr Kokosbonen
  • Half Bosje Fijngesneden Platte Peterselie
  • 2 Tomaten
  • 16 Reuzegarnalen
  • 300 Gr Pijlinktvisjes
  • 1 Sjalot
  • Halve Citroen
  • 1/ Knoflookteentje
  • Rucola Sla
Probeer ook eens...