Pikante Oosterse Bonensalade
Aantal personen: 8 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeBlancheer de beide soorten bonen, spoel ze koud en laat ze uitdruipen. Roerbak de boontjes in de olie beetgaar. Roer de sambal en de ketjap erdoor en laat de groenten afkoelen. Afwerking: Schep de vinaigrette door de boontjes en schep de salade in schaaltjes. Bestrooi de boontjes met seroendeng
- 400 Gram Boterbonen
- 400 Gram Sperzieboontjes
- 100 Ml Mazola Maïskiemolie
- 1 Eetlepel Conimex Sambal Oelek
- 100 Ml Conimex Ketjap Manis
- 100 Gram Knorr Salad Mix French Vinaigrette
- Halve Liter Water
- 2.5 Dl Mazola Maïskiemolie
- Conimex Seroendeng