Saté Met Sambalrijst En Kroepoek

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst

Saté Met Sambalrijst En Kroepoek Bereidingwijze

Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met het vlees, ketjap en citroensap. Goed in laten trekken en daarna het vlees aan pennen rijgen en roosteren. Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg 1 eetlepel chilisaus door de rijst. Serveer de sate met de rijst, pindasaus en kroepoek.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Varkenshaas
  • 200 Gram Kippenvlees
  • 3 Uien
  • 2 Eetlepels Laos
  • 1 Theelepel Citroensap
  • 1 Eetlepel Suiker
  • 1 Eetlepel Sojasaus
  • Halve Theelepel Ketoembar
  • Zout
  • Pindasaus (kant-en-klaar Of Zelfgemaakt)
  • 200 Gram Rijst
  • 1 Eetlepel Chilisaus
  • Kroepoek
Probeer ook eens...