Oosterse Gehaktballetjes In Kokos
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Gert Slag » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeSnijd de rode peper in ringetjes. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan. Meng de kerriepoeder door het gehakt. Voeg zout en peper toe en vorm er kleine gehaktballen van. Kook de rijst gaar. Verhit de olie en bak hierin de gehaktballetjes rondom bruin. Giet de kokosmelk met 2 eetlepels water erbij, voeg de rode peper en gemberpoeder toe en stoof het geheel zachtjes 10-12 minuten. Serveer de gehaktballen met de ausd bij de rijst en bestrooi deze met amandelen. Lekker met sperziebonen.
- 200 Gram Rijst
- 25 Gram Geschaafde Amandel
- 1 El Kerriepoeder
- 250 Gramq Gehakt
- Zout En Peper
- 100 Ml Kokosmelk
- 1 Rode Peper
- 1 Tl Gemberpoeder
- 250 Gram Sperziebonen