Kerrie-kokossoep
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Soepen
BereidingwijzePel en pers de teentjes knoflook. Laat een grote wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin de knoflook 1 minuut. Voeg de bouillon toe en breng deze aan de kook. Meng in een schaal de kerriesausmix met 2 flinke soeplepels hete bouillon. Roer dit mengsel door de rest van de bouillon en laat de soep 2 minuten doorkoken. Breng de soep verder op smaak met een scheutje ketjap. Schep de soep in diepe kommen en verdeel de seroendeng erover. Serveer direct.
- 0.75 L Groentebouillon (van ½ Bouillon Tablet)
- 2 Zakjes Conimex Kerriesaus
- 4 El Conimex Seroendeng
- 2 Knoflookteentjes
- Conimex Wok Olie
- Conimex Ketjap Manis