Nasi Goreng Met Kip

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst

Nasi Goreng Met Kip Bereidingwijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en kipblokjes in 2 min. rondom bruinbakken. Ui en knoflook toevoegen en 2 min. meebakken. Komijn en koriander erover strooien. Prei en kool door kip mengen en in 5 min. beetgaar laten worden. Rijst en tauge erdoor scheppen en gerecht op hoog vuur nog 3 min. bakken. Nasi op smaak brengen met ketjap, sambal en zout. Lekker met pindasaus en atjar.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Snelkookrijst
  • 4 Eetlepels Olie
  • 400 Gram Kipfilet
  • Ui, Gesnipperd
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Theelepel Gemalen Komijn (djinten)
  • 2 Theelepels Gemalen Koriander (ketoembar)
  • Prei (in Smallen Ringen)
  • 150 Gram Gesneden Wittekool
  • 125 Gram Tauge
  • 4 Eetlepels Ketjap Manis
  • 2 Theelepels Sambal Oelek
Probeer ook eens...